torsdag den 25. december 2014

Poderi Del Paradiso Mangiafoco Rosso 2007


Glædelig jul, derude.

I lørdags lagde jeg og familien turen forbi min bror, som serverede god julemad samt vin. Ud på aftenen smed han en enkelt flaske på bordet, som skulle smages blindt. Det er jo altid sjovt.

Den var dog rimelig nem at gætte (mmm.. lækkert glas ananas i egen juice, jeg lige får skænket mig her), for næsen bare skreg Italien. Massere af støvet læder og gammel tobak i næsen, og bare den lækreste smag af aldrende frugt, noget røget og den lækreste superintegrerede tannin.
Det var klassisk Cabernet og det var klassisk Toscana når det viser sig fra en af sine bedste sider.

Jeg er lidt usikker på prisen, for min bror havde fået den af en god kontakt. Men vist noget med over 400 kroner. Det er mange penge, men det var sgu også god vin. Den serverer du bare igen, brormand. Vi lander på et B.

Karakter: B

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar