mandag den 21. april 2014

Urban Wine Shopping

Indimellem opdager man lidt for sent, at der er foregået noget spændende i ens nabolag - det er netop sket for mig.

Torsdag den 10. april var der nemlig "præmiere" på et nyt koncept i København, nemlig Urban Wine Shopping.

Kort fortalt går det ud på, at en række butikker hver byder en vinimportør eller vinhandel indenfor i butikken, og i et par timer er der så vinsmagning ned igennem gaden, i de forskellige butikker. Ideen er, at den klassiske vinsmagning hives ud af sine lidt for stive rammer, og kommer ned på et plan hvor alle kan være med. Den lidt mere intime sfære som smagningen afholdes i, skal gerne være med til at få folk til at slappe af, og måske komme hinanden lidt mere ved. Og ja, så er der jo mulighed for også lige at prøve et par sko eller en kjole, undervejs.

Denne første Urban-smagning, løb af stablen i Elmegade på Nørrebro - et super perfekt sted, hvis du spørger mig. Elmegade er kendt for sine små, hippe og skæve butikker, gerne drevet af ildsjæle, som ikke er bange for at være alternative, og at deltage i en vinsmagning ned gennem gaden, passer rigtigt fint ind i dette billede.

Efter sigende var arrangementet en succes, og der overvejes lige nu, om konceptet skal fortsætte andre steder i byen. Der skal ikke herske nogen tvivl om, at det er noget jeg håber på vil ske - jeg skal helt sikkert med.

Læs mere om konceptet på arrangørernes hjemmeside, og se de fantastiske billeder fra eventet, lige her.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar