onsdag den 30. april 2014

Misfit Wine Company Cycle Buff Beauty 2011


Hvad har historien om to udsøgte skønheder, på flugt fra en hedensk motorcykelbande, tilfælles med en vinblog? Svaret er, at det er den historie som for- og bagetiket fortæller, på en af de seneste vine jeg har drukket.

Vinen hedder Cycle Buff Beauty, og kommer fra det australske vinhus Misfit Wine Company - her i en årgang 2011. Bag Misfit står en af gutterne fra Some Young Punks, hvilket nok er en del af forklaringen bag den skøre etiket og dens fortælling.

Fortællingen fortsætter, og vi lærer at de to piger på foretiketten hedder Shazza Raz og Mel Bec. Shazza er en rødhåret skønhed, hun er model, skuespiller, og så elsker hun cykling. Mel derimod, er en blond bombshell, som elsker ridning og tennis. Nå ja, og så består selve vinen af 90% Shiraz og 10% Malbec.

Vinen har en dejligt moden næse med salmiak og peber, der er mørk frugt, og efter en rum tid, også noget urtet, ja nærmest gran.

I munden er der en rigtig god fylde, med en sødme som dog balanceres af en svag syre og en meget mild tannin. Det er kraft og saft, uden dog overhovedet at blive for meget.

Det her er et rigtigt behageligt glas, som jeg nød over to dage. Det var en rigtig pleaser, men meget mere spændende en australsk Shiraz til tider kan være. Helt sikkert en vin jeg gerne kaster mig over igen. Vi lander på et C+.

Vinen er købt hos Smalle Vine til en pris på 135. Desværre er den nu udsolgt. Thomas, få en sending mere hjem. Det er rigtig fin vin, det her.

Karakter: C+

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar