onsdag den 26. marts 2014

Roagna Barbaresco Montefico 2004 gensmagt


Endelig lykkedes det os at få gensmagt den fantastiske Roagna Montefico fra 2004. Palle og jeg oplevede desværre, at den flaske vi havde købt ind til nytår havde prop, men Atomwine lavede en ombytter, og den tog vi med til vores smagning med Frank.

Der skal ikke siges så meget nyt om vinen, andet end at den stadig er noget af det mest fantastiske - det her er italiensk vin når det er absolut bedst. Igen blev vinen smagt blindt, og Frank behøvede kun en enkelt tår, for at kalde at det her var Barbaresco på 100% Nebbiolo - flot Frank.

Næsen byder på den sygeste hestestald, imens munden angribes af det voldsommeste tanninbid - man er fuldstændig tør efter at have taget en tår af denne her vin. Det er usandsynligt godt.

Vinen købte vi til 600 kroner hos Atomwine, men den er allerede steget til 700 kroner. Jeg må desværre sige at den er alle pengene værd, og kan kun håbe på at det er muligt at finde tilnærmelsesvis lige så god vin, til lidt billigere penge. Ellers bliver jeg en meget fattig mand - jeg skal i hvert fald opleve vin af denne kaliber igen. Karakteren bliver et kæmpe stort A+. Intet mindre.

Karakter: A+

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar