søndag den 29. juli 2012

En vinsmagning i horisonten - oh, hvilken udsigt

Vinene fra den sidste smagning jeg afholdte
Der er få ting der glæder mig så meget, som at samles med gutterne og smage os igennem en række, forhåbentlig, gode vine.
Fra tid til anden samles vi et par stykker, og drikker et par flasker, men de helt store smagninger er der desværre lidt længere imellem. Faktisk er det lige gået op for mig, at det nu er over et år siden jeg sidst afholdt en smagning for alle gutterne.

Derfor er det mere end på høje tid at jeg igen får samlet drengene til en omgang vin, og det hele går for sig på lørdag.
Sidste smagning som jeg afholdt, var helt tilbage i juni sidste år. Det var den store World Wide Wine Tour, og dengang kunne min gode, og ældste ven, Rasmus ikke være med.
Siden var vi samlet til den store og legendariske smagning hos Bjarne, og sjovt nok var Rasmus heller ikke med der. Den mand (Rasmus) er bare top-uheldig, hvorfor jeg denne gang har sørget for, at lørdagens vinsmagning falder på en dag hvor netop han kan. At alle de andre gutter så også kan, det er jo bare fantastisk.

Jeg kan, som altid, ikke sige så meget på forhånd om aftenen, men et par tanker jeg har gjort mig, kan jeg da godt lige dele.

Den nuværende titel for aftenen er "Lune sommernætter med bulder og brag" - en rigtig fesen titel der lægger op til, at vi alle bør iføre os løse hvide bomuldsskjorter, gerne med puf på ærmer og skuldre.

Til min sidste smagning, WWW-Tour, gjorde jeg mig nogle overvejelser om antallet af vine til sådan en smagning. Dengang drak vi ni vine, og det viste sig lige i overkanten, da der ikke blev drukket op, ligesom at enkelte af gutterne begyndte at råbe efter øl.
Derfor vurderede jeg at ni vine var for mange for vores gruppe, og at vi nok burde drikke lidt færre, men den legendariske smagning hos Bjarne, viste mig at så mange vine (og flere til) sagtens kan lade sig gøre.

Derfor har jeg nu konkluderet, at det var gutterne der til min sidste smagning var nogle uopdragne hunde, og at ni vine slet ikke er for mange. Jeg møder dem på halvvejen, og vi lander på ca. otte vine.

Mere kan jeg ikke nævne nu, men der kommer selvfølgelig fuld afsløring efter smagningen - både omkring hvilke vine vi skal drikke, og om gutternes opførsel.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar