lørdag den 24. december 2011

Glædelig jul til bloggens læsere

Så er det juleaftensdag, og der er ikke lang tid til den gode julemad, og forhåbentlig også god julevin.

Herfra skal lyde et rigtig glædelig jul, og så håber jeg at I læsere vil fortælle hvad I fik at drikke, og ikke mindst om det var godt. Jeg skal i hvert fald nok fortælle om hvordan vores vin fungerede.

Rigtig glædelig jul.

3 kommentarer:

 1. Glædelig jul, Jesper. Håber, maden og vinen smagte. Skal nok aflægge rapport, når ditto er indtaget om 6-7 timer :)
  Bedste hilsener, Nanna

  SvarSlet
 2. Glædelig jul til dig også (og i andre læsere). Glæder mig til et nyt år her på bloggen. Jeg skal også med glæde skrive om min julevin lidt senere. Lige nu sidder jeg i en bil med min nye Ipad2 (og kan egentlig ikke så godt lide disse tryk-tastature). Men når jeg sidder foran min gode gamle stationære om et par dage, råber jeg højt.

  SvarSlet
 3. Glædelig bagjul Nanna og Palle. Jeg glæder mig til at høre om jeres juleaften, og ikke mindst julevinene. Nu har jeg i hvert fald postet et indlæg om hvordan min juleaften gik :)

  SvarSlet