fredag den 20. maj 2011

Vin, kød, ost og... Popcorn?

Der er mange madvarer og retter der går rigtig godt til vin, lige fra store saftige bøffer, til lette (eller tunge) tapasanretninger, hvor klassikerne kød og ost altid gør sig godt (selvom jeg nu selv holder mig fra osten).

Men en dag læste jeg at der er tre ting der i sig selv (når de står alene) står godt til vin. De to første, kød og ost, giver sig selv, men jeg blev voldsomt overrasket da jeg læste at den tredje er popcorn.
Til at starte med lyder det jo helt tosset, men ved nærmere eftertanke giver det måske god mening? De er forholdsvis neutrale, men har alligevel den salte smag, som måske kan løfte smagen ekstra frem i ens vin?

Efter at have undersøgt emnet lidt mere, er det gået op for mig at vin og popcorn er noget en del mennesker nyder, og anbefalingerne går gerne på at nyde popcornene med en god Merlot. Med mindre man også har en skål med kartoffelchips med ved bordet. Så lyder anbefalingen nemlig på en 2003 Wild Horse Zinfandel Paso Robles. Vil man sætte hele snackskabet i spil, er der yderligere hjælp at hente. The Chicago Tribune har nemlig i sin tid undersøgt sagen.

Now go pop that wine and those corns.

Ingen kommentarer:

Tilføj en kommentar